2010 m. sausio 20 d., trečiadienis

RFPK 2k10


Jei dar vis neprisimenate kokią šventę šventėte prieš porą savaičių, galiu jums priminti - tai buvo Naujieji Metai!!! Taip, sulaukėme naujojo dešimtmečio, o tai asocijuojasi su įvairiomis permainomis, naujovėmis ir kitais linksmais dalykėliais ne vien mūsų gyvenime, bet ir pokerio klube. Net ir aš nežinau visų džiuginančių naujovių ir netikėtumų, kuriuos išvysime mūsų pokerio klube artimiausiuse sezonuose, tad nekantrių nekantriausiai žvelgiu į ateinančius RFPK metus!
Kalbant apie vykusius turnyrus, galime pasveikinti mūsų šviežią RFPK narį - Žygį, kuris laimėjo pirmąjį savo turnyrą. Trečiąją vietą turnyrinėje lentelėje užimantis Benas taip pat gali pasigirti neblogu žaidimu ir atitinkamais rezultatais gruodžio-sausio laikotarpiu. Štai išsamūs rezultatai:


Antradienis
(sausio 5 d.)

Vytenis - 3
Benas - 2
Giedrė - 1
Vytautas - 0

Penktadienis (sausio 8 d.)

Žygis - 5
Vytenis - 4
Vytautas - 3
Benas - 2
Robertas - 1
Lukas - 0

Penktadienis (sausio 15 d.)

Benas - 5
Algis - 4
Žygis - 3
Giedrė - 2
Vytautas - 1
Vytenis - 0


Dėkoju, Jums visiems, už Royal Flush Pokerio Klubo veiklos palaikymą ir supratimą per praėjusius 2009-uosius metus! Galiu nuoširdžiai pasakyti, kad beprotiškai džiaugiausi, gavęs tokią didelę garbę, prieš kelis metus laikinai periimti RFPK turnyrų organizavimą. Tai buvo nemaža atsakomybė, bet su Jūsų, RFPK narių ir draugų, pasitikėjimu, sėkmingai ir labai šauniai praleidome laiką kartu! Tikiuosi ir toliau su džiaugsmu tęsti šauniausio pokerio klubo veiklą! AČIŪ JUMS ir linkiu įsimintinų 2010 metų!

1 komentaras:

Vytautas rašė...

Klubas vis dar gyvuoja :) Turnyrinė lentelė yra atnaujinama, tik nespėju parašyti kokios naujienos :)

© 2007/2008/2009 Kazimieras Celiešius, Vytautas Morkvėnas